..znám lidi, pro které je utrpení denním chlebem a za nic na světě by si jej nenechali vzít. Jejich bolestínství je chronické. Tuším však, že to není tvůj případ. Přeji hezký, prosluněný, bláznivě radostný den.
Já používám jednoduchý recept: Jsem si k smíchu...
06.11.2008 10:03:00 | Mario de Janiero
Ani netušíš, jak moc Ti v téhle chvíli rozumím...ale...vstaň a bojuj...život za to stojí!
06.11.2008 08:05:00 | labuť
Auvasj jauvas .... fúúúú fúúúú Posílám pohlazení a střípek lepší nálady, ať vkročí do Tvého snění, až se probudíš, ať čeká na Tebe jen lepší rozednění.
06.11.2008 07:24:00 | NikitaNikaT.