Braši z dvaasedmdesátýho
"To malé nic
co jsem do tebe vpustil
je takové nijaké
viď?"
--
Waters sedá k hammondkám -
už brzy se to má povíst
Stěny pokoje
barví vycházející
slunce
a rána jsou teď chladnější
Páchne to tu kočičinou
Dívám se ven
vydlabanou dírou:
přede mnou teče
náhon do
podzemí
--
Teď
jen pár desítek let dopředu
sedím na otočné židli
a je to
zas všude kolem
Nejsem vděčný...
Cítím šelmy
cítím svou krev
a slyším praskat
nýty v hlavě (musím chodit
jinak bych zešílel)
--
Houpeš se v křesle 3x větším
než ty sám
Zase někdo sedá k hammondkám
Nebude to Odvrácená
strana
tentokrát už ne!
Bude to něco něco jinýho
(?)snad vděčnějšího(?)
"V noci spadlo k sousedům
na balkon letadlo
slyšel jsem ho zcela
zřetelně
ty ne?"
--
Ještě mě nemusejí přikrývat
a omývat vlhkou žínkou
v rozkroku
To je fajn
Je to jako bych skoro ještě
byl
***
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: hanele m., Marcella, Holis, isisleo, Mbonita, Bíša, labuť, sondulacek, NikitaNikaT., Triffid Kolbe, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)