se odvažuji
Anotace: možná si dodávám odvahy
po plané dálavě
v plamenech slov
co jen sov
jsem se nanosil
a démon
v kolika podobách
si se mnou hraje
na šalmaje
a v životě prostém
jsem se spletl
nejméně po sté
a pořád se odvažuji...
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Triffid Kolbe, isisleo, maliska, sondulacek, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)