Zamilovanost
Anotace: Pro jednoho blázínka
Pořád na tebe myslím,
ve dne i v noci.
Jak se to stalo nevím,
zatím to zvládám bez pomoci.
Ve dne nejím,
nemám hlad.
V noci nespím,
nedáš mi spát.
Když s tebou sem
a přivineš mě k sobě,
dýchat přestávám.
Je to jak sen,
to co cítím k tobě
pomalu už nezvládám.
Přišlo to jak blesk,
jak rána z hůry.
Zahnal si můj smutek a stesk
a všechny noční můry.
Strach mám
abys zase neodešel
všechno co můžu ti dám
jen abys moje srdce neobešel.
Miluji tě strašně moc
s tebou chci dál snít.
Jsi můj den i noc
bez tebe nechci dál být.
Komentáře (0)