Hvězdy
Někdy když prší
vzpomínám na nohy
které jsem hladil
Pod jasnou oblohou
a hleděl
vzhůru
A pamatuju si z toho
hlavně ty nohy
A ony si asi pamatují
hlavně ty hvězdy
které vybuchovaly
tříštily
a tančily
jako purpurové bludičky
Zatím co my souložili
a souložili
proplétali se
v sobě
Zepředu
i zezadu
A ony mi dovolily říkat jim
děvko
a já z nich třásl
duši
a všechno to
osvětloval měsíc
Byl to čas
asi dva tisíce let
po Kristu
Ale i před ním
trvala
dlouhá doba
.
Přečteno 614x
Tipy 52
Poslední tipující: maliska, Woski, prostěholka, Najlin, Lukáš Rymeš, Květa, Severka, LaVendel, Noc17, Iva Borecká, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)