Pro Mámu
Anotace: protože je to ten nej člověk na světě
vím mámo,
už máš své roky
i když velkou rychlost
nemají tvé kroky
mámo,
já chtěl bych ti říct dík
pořád jsi mě učila
co je správné a co ne
a pořád ses modlila
ať se mi nic nestane
dávalas nám všechen čas
však sama nemáš nic
teď postará se každý z nás
abys měla víc
víš, mámo to byly časy
ale už jsou dávno pryč
a ty máš bílé vlasy
mámo,
já chtěl bych ti říct dík
mámo, tys byla pro mě vším
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)