To jediný v co jsem věřila...
Zamítl si to,aniž by ses na důvody mé ptal...
Nevíš o tom,ale všechno si mi tím vzal...
Všechno...a já si to tak plánovala...
Do každé minuty a detailu...Myslíš,že bych ti poděkovala???
Chceš pro mě to nejlepší,říkáš mi to stále...
Měla bych tě snad považovat za svého krále???
Jestli si promluvíme...Ne,příště,teď není čas...
Odpovídáš na mé otázky,znova a zas...
Vždyť proč tak daleko být,když můžu tě mít na očích...
To si tím chtěl vlastně zdělit mi???
Každá tvoje věta...od tématu odbočí...
Nevím,co už mám říct ti...
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zasněný básník, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)