Anotace: ---
Výstižné samo o sobě dost :-)
Ale že jsem tu já, nemůžu nenapsat komentář, byť tu nejmenší poznámku..
Nechce se nám jít nikam, vidíme všude samou marnost.
I samotný smysl naší existence považujeme za nejasný..ba někdy i za pouhý přelud! Není vlastně celá tahle skutečnost jen jakýmsi snem? Proč to tu není dokonalé? Kde je, jestli vůbec je nějaká podstata? A to už se dostáváme k náboženství...
16.11.2008 17:57:00 | Chancer