Lásko jsi pro mě vším.....
Anotace: jak dostat se k Tobě...........
Lásko jsi pro mě vším,
teď však už Tě nespatím.
Proč osud tak krutý byl?
Proč nás navždy rozdělil?
Teď přemýšlim,
jak být vedle Tebe.
Teď přemýšlim,
jak dostat se k Tobě.......do NEBE!!!
Komentáře (0)