Rýmy a kecy...
Anotace: Když jsem jednou zavřela oči.......
Dvě paví pírka,
a zlomená sirka.
Jedno zničené srdce,
a mrtvý motýl v tvojí ruce.
Smutek na stěnách,
a přednášky o nevěrách.
Z nebe padají dešťové kapky,
a na lustrech jsou rozvěšené mucholapky.
Štěstí schovalo se do skříně,
a neděje je ucpaná v komíně.
Dopis o jedné stránce,
a jedné ztracené lásce....
O jednom blbém dni,
plného zklamání.
Na rtech chuť pelyňku,
hledáš jen další záminku?
Rozdrobený Marci-pán,
už dávno tu nejsi vítán.
Zbyl jen prach,
v pouličních lolitách.
A slaný kapky....
sorry, ale nejde to vzít zpátky...
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, Holis, WhiteSkull, Bíša, Lota, saddova, jedam
Komentáře (3)
Komentujících (3)