drobných hrst, těch přání více
snový zámek v dálce ční,
tak zkus ta znovu, do třetice
a nekupuj si zpáteční
***
Jiří senior
06.11.2008 22:26:00 | j.c.
Z krajiny zelená šmouha
a modro nebe,
když se rozednívá.
Je to sto let, neb chvilka pouhá?
Co tě žene
do neznáma?
Touha?
Zvědavost?
Té není nikdy dost.
Cesta za poznáním ...
Zrak se z okna dívá
na krajinu
Hra světla a stínů
letící.
Už nechce být sama,
tak smutná duše toužící
putuje do neznáma ...
06.11.2008 22:00:00 | jita.1965
Cesta do neznáma a nejet sama... co s lítkem v kapse, bež na procházku a třebas tam na tej cestě někoho potkáš, aj kdyby to měl být jediný člověk, co se třebas jenom usměje...
06.11.2008 21:50:00 | NikitaNikaT.