Stará píseň
Broukám si tóny
věčné písně Brouků
z šedesátých let.
Děda tehdy chodil na dřevo
po úvozové cestě
s malým tátou na voze,
co zpět cupital po svých.
Polena voněla smůlou
a já nevěděl, jestli kdy budu.
Kroky mé nyní křižuje
neprostupné smrčí,
loni jím děda prošel
po staré cestě zpátky
nad vysoký obzor.
Přečteno 318x
Tipy 22
Poslední tipující: kavec, Jaromila, Triffid Kolbe, zzlatý, jita.1965, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Churry, sondulacek, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)