..Úžasné!...úplně mi zatrnulo při pomyšlení, že bych si tvou báseň nepřečetl.
07.11.2008 10:38:00 | Mario de Janiero
Básenka hodně pocitová, s hloubkou a mnoha myšlenkami. Na mne působí konec dosti citlivě a myslím, že mu plně rozumím.... ST! za obsah.
07.11.2008 06:32:00 | NikitaNikaT.