Anotace: slovo bioware - není z mé hlavy ---- P.S. ještě jsem málinko změnila konec
nemyslím si že by si některé lidi měla zařazovat do téhle skupiny:-)Protože třeba i já jsem úplně jiná!Já většinou říkám všichni jste blázni jen já jsem LETADLO :-)
10.11.2008 22:28:00 | Vacluvka
..a já v tom mladém, dynamickém kolektivu...tu zadýchám se...tam krev plivu...
07.11.2008 10:19:00 | Mario de Janiero