Hlavně hochu nelži, že jsi prospěl ze lži
Anotace: ...milosrdná snad může být lež. Pravda bývá nemilosrdná, proto je třeba s ní zatočit!
Lež je moje slabá stránka
nikdy jsem z ní neprospíval
pětka byla moje známka
málokdy jsem čtyřku míval
třídní učitel Mareš
co nás měl právě na lež
vždy mi říkal Žalude
z tebe fakt nic nebude
jestli ze lži propadneš
těžko něco ukradneš
všichni se ti budou smát
že neumíš vůbec lhát
nevezmou tě do novin
do rubriky volovin
nebudeš mít ke lži přístup
na Hrad zakážou ti výstup
když chceš tak se z pravdy těš
větší věž má stejně lež
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: raďo, Kapka, poustevník Jirka, hanele m., jita.1965, Veselý Drak, Mbonita, KILLVIR alias woody jelen, Tacca, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)