Anotace: ...RP téma 2 "V pozadí hraje napínavá hudba a někdo tam bouchá do bubnů jako o život"
Všichni píší nápad, ale to je život. Popsal jsi to tak jak to je . A bubeníci jsou velmi zvláštní tvorové mají to v mozku trošku jinak, jinak by nemohli bubnovat... mají kouzlo a domluvit se s nimi je hodně těžké :-) znám jich pár . Píšeš nesmírně zábavně a vtipně ...
18.11.2008 23:12:00 | ZONE_OF_FIRE
Dobrý nápad. Má to myšlenku, hlavu, aj patu... ne moc šťastný konec, konverzace utnuta... Nande se jiná hezký holka :o)
08.11.2008 15:02:00 | NikitaNikaT.
Dávám tip, jelikož se mi to líbí, a jelikož jsi dokázal vymyslet dílo i na takové krkolomné téma :)
07.11.2008 22:45:00 | Alan Black