v květnu 2005
Struny rozlévají se ranní zahradou
za plotem pole
a za polem les
přibližuje se svým šuměním
struny rozlévají se ranní zahradou
v záři času
létající malé věci
zastaví se nad květinou
a les se svými tajemnými zákoutími
modrého světla
mlčí své tajemství
struny dál a dál
spojují stromy
a s marností slov
snažím se uchopit tóny
stejně jako bytosti
odcházející trhlinou v kmeni
do světa za zrcadlem
Komentáře (1)
Komentujících (1)