Nebezpečí
Ve jménu lásky pozvedáš
svůj pohár plný vína.
A pak se sama sebe ptáš
čí že to byla vina
že se ti zhroutil celý svět
snad v jedné vteřině.
A hledáš na to odpověď
zas jenom ve víně.
Prý je v něm pravda, říkají,
a pravdy není nikdy dost.
Však ukrývá v sobě potají
i nemoc - jménem závislost.
Přečteno 288x
Tipy 18
Poslední tipující: Antares, zrrrr, hezule, Mario de Janiero, Churry, Jiparo, Triffid Kolbe, labuť, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)