Psavec to vistihl a já bych jen dodala, že důvěra je víc než důležitá...
08.11.2008 15:56:00 | NikitaNikaT.
Tobě děkuji za krásnou básničku a Lady Lobě za komentík, který i mě trošku postavil na nohy.
07.11.2008 19:44:00 | Iva Borecká
cituji zjedne knizky:
Presvedceni, ze muzeme nekde nalezt trvale stesti a zcela se vyhnout bolesti, se v buddhismu nazyva samsara - bezvychodny kolobeh, ktery se opakuje znovu a znovu a prinasi nesmirne utrpeni. Buddhova prvni uslechtila pravda rika, ze utrpeni je nevyhnutne, dokud si clovek mysli, ze veci jsou stale, dokud doufa, ze se nerozpadnou a ze se na ne da spolehnout. V tomto smyslu jsme nejblize pravde o svete prave v okamzicich, kdy se nam zivot najednou vymkne z rukou a my netusime, co se bude dit dal.
07.11.2008 19:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba