strach
Anotace: Bojím se o život!
Bojím se o život!
A strašlivé vzpomínky zavírají oči.
Vidím jak umírám, všechno kolem se točí.
Nevidím přátele,
nevidím nebe.
Už to mám zasebou teď si jdou pro Tebe!!
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Noční bolest, Bíša, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)