Veď mě dál, cesto má!
Po mostě kráčím z jednoho břehu na druhý,
do toho si zpívám Avignon,
most je z černého a studeného kamene,
lemován svatých sochami :-)
Most je vlastně ohromné umělecké dílo...
08.11.2008 13:46:00 | Chancer
tak... smutná
všichni po svých vedlejších cestách magistrály křižujeme jen
08.11.2008 01:04:00 | drsnosrstej kokršpaněl