Mobil
Anotace: Jednou stejně příjde inovace.
Bylo nebylo a nebyl,
měl jsem sen že jsem mobil.
Lidé se mi svěřovali,
zprávičky mi posílali.
Co jsem slyšel vyznání o mě a o znamích.
Nebudu vám povídat,
bylo to ho vážně dost.
Sloužil jsem vám pro radost.
Již přichází můj čas,
nebude mě potřeba.
Na skládce budu si,
vklidu vzpomínat.
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (0)