Zajímavé a hezké dílko! Není jen o notách, ale je v ní ukryto daleko víc... A kdyby se ty noty zhudebnily, určitě by to znělo příjemně. :o)
12.06.2009 21:34:00 | labuť
Na konci je v tom opravdu trocha tísně, ale jinak dokonalé. Moc gratuluju, je to úžasně lehké.
10.11.2008 21:24:00 | JR
Tak to chce znovu vyjít venm, a notičky, nechat si nalepit na botičky... doma je oklpat... a pak si s nimi novat:o)
08.11.2008 16:54:00 | NikitaNikaT.