Tak jsem se básní -Neopisuj- nechal nakopnout. Ale měl jsem to v sobě hodně dlouho. Komentář co jsem Vám psal to spustil. Vidím to každý den kolem sebe samá komunikace .... a kde nic tu nic ... Tak jsem si nad tím zauvažoval :-) Díky , Stan.
08.11.2008 15:56:00 | StanK
posílám polibek múzy:-)
nebo mám svolat jejich
schůzi...
tvé básně
znějí tak krásně...
08.11.2008 14:43:00 | Mbonita
tak druhou nejdelší mám za sebou. Posmutněl jsi.
btw...takových ještě bude
08.11.2008 05:43:00 | Anewue
Tohle je přesné. Často mám dojem , že většina těch nejhlasitějších jen a jen krade myšlenky, a ostatní a by nezůstali pozadu je papouškují. Omílají dokola stejné , fráze , historky, rádoby radikální názory a stanoviska, které však jen slyšeliod někoho hlasitějšího. V praktickém denním životě to platí ještě mnohem více než tady na Literu. Bohužel dnes je vše nastaveno tak ,že prvotní je "okázale komunikovat" na skromné myslitele , kteří přinesou něco nové není nikdo zvědavý.
To jsem se rozepsal... dík za námět na zamyšlení . Možná to rozvinu a "dám ven" :-)
08.11.2008 02:28:00 | StanK