Anotace: nemilosrdný a krutý jsi osude, zničil jsi zcela, z kořenů vyrval...(ekonomická krize středního věku)
Náhrobní deska mě netíží, ani nebude, budu rozptýlena... Proto mám lehčí deprese :-) Milióny, jasně, ty mě tíží, protože jsou z nul a bez jedniček - ale netrápí, protože se snažím ve škole života o jedničky úplně jiné :-)))
08.11.2008 23:35:00 | Levandule
Pěkně napsané, ale smutné... láhev whisky... tož dobrá je, ale nic neřeší... a co miliony? K čemu, když lásky není...
08.11.2008 17:19:00 | NikitaNikaT.