v ŽITĚ
Fakt si žije prachy má
vodrazil se vo de dna
louže hoven plný
a teď dělá vlny
fáro,chatu,bezva partu
kde všichni dělaj do pop artu
na výstavě Warhola
možná že mi zavolá
že se se mnou počítá
kolem druhý hodiny
i se štábem Haliny
dem se juknout do žita..
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, saddova, NikitaNikaT., Churry, sondulacek, monterka, Saša T.
Komentáře (2)
Komentujících (2)