zeptej se
Anotace: a dívky dělaly hvězdy na asfaltových cestách...
Ta vůně Ti ovinula mysl.
Praštila Tě přes čenich.
Něco Ti připomněla.
Ty časy.
Když Ti kvetlo srdce.
A dívky dělaly hvězdy na asfaltových cestách.
A v lesech se mezi stromy proplétaly polibky mladých.
A noc trvala déle něž den.
A každý večer říkal „dneska to bude“.
A držel jsi svoji lásku za ruku.
A v nekonečných procházkách.
Jste si slíbili, že to bude na vždy.
A pláč tak nebolel.
Byl tak samozřejmý.
A všude byla spousta síly.
Patřil Ti svět.
A vše tak krásně vonělo.
Vzpomínáš?
Tak za ní jdi.
A.
Zeptej se.
Kde.
Ten.
Parfém koupila…
Přečteno 602x
Tipy 37
Poslední tipující: Frr, Anděl, Philogyny1, Jin&Jang, Dreamy, Stela, AndreaM, zelená víla, jusTMee, hanele m., ...
Komentáře (12)
Komentujících (10)