Vana
Ležím si jen tak ve vaně
a beru bílou pěnu do dlaně.
Já chci ti hledět do očí,
až se mi hlava zatočí,
a hladit tvé krásné tělo,
tak to by se mi vážně chtělo.
Však ty tu nejsi,
já tiše šeptám lásko kde jsi?
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Jin, labuť, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)