Asi
Anotace: V pondělí na rohu ulice
Pro tvoje oči, pro tvoje vlasy
pro tvoje slova, snad, možná, asi.
Chtěl bych tě potkat jedinkrát jednou
v pondělí z rána když hvězdy blednou.
Když hvězdy blednou a časně svítá
nový den slunce paprsky vítá.
V pondělí z rána asi...
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Ped111ro, 6thSun, Lorraine, saddova, Jin, labuť, sondulacek, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)