NOoo je to správně morbidní :-)
Tak pro mě přijd...čekám tě...
...možná i poprosím, abys konal své dílo...
zatím jen hniju..ta smrt nikde..tak sem s tebou milý VRAHU :-)
18.05.2009 23:34:00 | Lady Carmila
Tfujdy no ale budiž zde byl jeden kostrbatější rým ale odpuštěno neboť já jich mám všude požehnaně.Líbilo se mi to.Hlavně některá spojení.
31.03.2009 20:29:00 | mexx
pripadam si tak jednoducha, kdyz to pisu, ae ja musim rict jen...
to bylo dooost dobry!
25.11.2008 22:02:00 | Slečna s pokřiveným charakterem
Jen si pohraj s formou, pak prodáš ji líp. Obsah mrazivý a přesto se mi líbí. Jednoduchá, jako smrt sama.
18.11.2008 22:21:00 | JR
..tvá báseň vskutku hýří optimismem, radostnou podzimní náladou, vytyčuje jasnou vizi skvělé budoucnosti. Není se tedy čeho obávat... pouze taková maličkost mne zneklidňuje: ta slůvka "bude to bolet". Nešlo by to nějak umrtvit?
08.11.2008 21:41:00 | KILLVIR alias woody jelen