O trpělivosti...
Vždycky jsem si myslel,
že jsem dostatečně trpělivý….
často však slýchám
ve svém okolí
jak mi lidé předhazují
cosi o vytrvalosti…
tak jsem se zastavil
s úmyslem
nad smyslem
téhle vlastnosti…
Trpělivost je
vytrvalost…ovšem jak dlouho
stálost…do kdy
shovívavost..někdy
odolnost…jak kdy
Každý má totiž
svůj pohled
na výdrž
tolerance
a lhůty trvanlivosti…
pro ostatní budu tedy nejspíš
pořád málo vytrvalý
netrpělivý
komíhající
nebo zaseklý…
pro sebe ale budu vždycky
ten umíněný
na cestách vratkých
co se životem krátkým baví….
i když někdy bolí….
Přečteno 302x
Tipy 25
Poslední tipující: hanele m., střelkyně1, spare, Bíša, Triffid Kolbe, Holis, Churry, Jin, Lota, jita.1965, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)