Osudové kruhy
Anotace: 3.11.2008 mě opustilo 45 duší
I.
Krev mě tečkuje stíny
a potisk trička
svými křídly
létá v mé duši
Byla jsem vedena
jediným křížem
v cílové mapě
Uliční šeď
krájely vzpomínky
Pak prázdno čekání…
Je to jako by si
hvězdy podávaly ruce,
aby mě zachránily
Ne, já nemám problém
v komunikaci s mocnými
Cítím pokoru, víte?
Ale ne strach…
Jsem slza
A jdu se Vám kutálet po tváři,
pane
Mě cizí bolest
také vždycky uvnitř orosí…
II.
Dívám se do Vašich mýtických očí
a cítím klid
Křišťálová planeta
spojena s rukou
řetízkovou pupeční šňůrou
mluví Vašimi slovy
Příliš mnoho slov
Věřím ve svou duši,
jistě jako houba nasává
dnešní pole informací
I jako člověk rozumím
Neodrazují mně
jiné krabičky písmenek,
než používám já
Zjišťuji,
že jsem uvnitř rostla
i v době neučení
Čím víc vím,
tím jsem svobodnější
a zároveň menší
III.
Čekám
Čekám, až si rozvířený prach
mé historie zase sedne
do genetických pórů rodu
Možná projektová dokumentace
mých hříchů
je jednou provždy přepsána
ke kolaudaci smíření a odpuštění
Možná ji ještě dlouho
budu přepisovat
všemi svými vteřinami bytí
(i nebytí)
IV.
Únava
neodbila svou noc
a stále protemňuje hvězdy mé duše
Je brzy
na spasení…?
Přečteno 450x
Tipy 31
Poslední tipující: jedam, Triffid Kolbe, Jahudkka, spare, Štěpina G, Churry, Holis, Jin, Petbab, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)