jdeš až na dřeň..
už čekám na to slunce
co mě zahřeje
chci trochu naděje...
09.11.2008 11:21:00 | Mbonita
divná slova zvolená,
jako ta myšlenka co teďka zůstává,
po tve smutné básničce,
netluče mi srdce!
ale szly nepadají,
spíše se trochu bojí,
nebo jsou zmatené,
je to neuvěřitelné.
nemůžu radost najít,
možná je někdy dobé se projít!
Mám tě ráda!
09.11.2008 10:06:00 | Vacluvka
Někdy se myšlenkové a smutné básně dokáží snáz vrýt hluboko pod kůži... :o)
09.11.2008 06:22:00 | labuť
tak nějak symbolicky spolu s pí,
když je tvá třistačtrnáctá,
krouží a naplňuje život.
09.11.2008 00:15:00 | a_tao