Regenerace
Anotace: Zvonííííí Ce!!!!!
Regenerace
C akord zvonivý
vtom
Duší zacinká
čistě a znenáhla,
naděje malinká...
Točí se spirála života pomalu
v mysli je představa najednou šťavnatá,
barevná mandala - dohání spirálu....
je doba obnovy a ta mne zasáhla...
Obratem spirála radostně kolotá
stočená k Naději - k tvůrkyni života...
Přečteno 308x
Tipy 15
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, maranika, Jaromila, Bíša, lennerka, Helena Buchtová, Anita Buchtová, csieksbo, KILLVIR alias woody jelen
Komentáře (4)
Komentujících (4)