Zase nachlazený
Už je to tu zase
Venku se ochladilo
A mě bolí v krku jako to prase
Málem mě to skolilo
Nuž což beru paralen, trochu horkého čaje
Limetka..šup tam s ní….už asi nedozraje
Zalézám pod deku, zapínám bednu
„za dva dny zápočet“ si snad jebnu
Usnout, spát a snít
NE! Ňáké koky v krku mi chtějí hnít
Nemůžu pořádně polknout, až z toho bolí uška
Tady pomůže snad už jen puška
Místo toho do ruky vletěla mi tužka
A já napsal tuhle kravinu
Namísto abych si vzal něco na rýmu
Komentáře (0)