Anotace: věře ( co mám její knihy a nikdy ji nebudu moct poděkovat a nikdy se zbavit toho pocitu že nejsou mý )
pocit...tak často se ptáme jak zachtit v básni pocit? Jen jeden jde těžko tady jich je ...smutek ....stesk....žal...bolest a vztek..mám pocit že tahle báseň vznikla za chviličku je to přesný přepis...značka hlava , srdce, báseň...
09.11.2008 09:02:00 | Noc17