Máš krásné vzpomínky, je čas jít ale stále dál... to hezké si uchovat. Tak trošku si říkám, jaká pak bude ta moja... svatební květina.
11.11.2008 09:16:00 | NikitaNikaT.
vzpomínka..probleskne..inspiruje.. teď, když jen ležím, (nebo sedím:) jsou to milé záblesky.. teď je ráda přivítám, a pak nechám odejít.. a doufám, že se dám dohromady co nejdřív, abych ty nové mohla zase po JEHO boku vytvářet..
:)))
09.11.2008 15:06:00 | hezule
hele, jsem ta posledni, co ti muze do toho kecat, ale chtela bych te poprosit, nedelej tu samu chybu co ja - neuvizni ve vzpominkach - koukej radeji vytvaret nove vzpominky - rikam vytvaret, ne vynucovat si ...
09.11.2008 10:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba