kááákraholte to je krááása já už chcu aby mě taky něco tak krásného napadlo :)
09.11.2008 21:40:00 | Noc17
Tož vskutku dobré dílko, jen pár mušek pro mne má - laciný motel a chodník včerejšími sny dlážděný mi přijdou již takové profláklé, leč to jen můj osobní názor jest a možná jsem pouze význam nepochopil.
09.11.2008 13:44:00 | CorrimsonTom