Skládačka
Jsem řasa co spadla na polštář
jsem věčně rozevřený snář
Jsem hvězda spadlá z nebe na zem
jen místo hvězdy
připadám si občas jako těžký kámen...
Jsem přemýšlivá
občas snivá
Někdy pracovitá
a někdy taky líná
Jsem jen prvek do skládačky...
...světa...
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)