Suchá duše
Anotace: Žízeň, kterou necítíš…
Slzy schovává
ve skleničce
za klávesnicí
Pije jen,
když má žízeň
Tak často je plná
mlhy,
kterou nemůže vybrečet
Skořápka bolesti
stéká
po hladině touhy,
jejíž nezakořenění
způsobuje
antipitný režim
Jazyk duše necítí
a výživa nepřichází
Jen v plombě
z ořechové nádivky
se vrací
chuť domova,
když koupelí v solném roztoku
nechá vstoupit
na čtverečkovaný papír své kůže
piškvorky zítřků
Přečteno 362x
Tipy 31
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Jiparo, WhiteSkull, 6thSun, Lucie Teru, jedam, Triffid Kolbe, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)