Samozřejmě,že to myslím v legraci,Libuško...takový malý pokus tě rozesmát,protože nechci,abys byla smutná...básnička je hodně smutná a tak teď vážně ti přeju,ať se ti vše vyplní...!!!
12.09.2005 15:26:00 | Milano
Někdy osud sám určité věci jinak řeší.
Kdyby třeba změnil i tvé plány věz,
že na srazu se na tebe človíčkové hodně těší.
12.09.2005 10:05:00 | Mourek