Přátelství...
Ztratila jsem,
druhého přítele, v krátké době,
to vypadá,
že je chyba ve mě.
Jednáním svým jsem jim ublížila,
to je velká chyba.
ranila jsem jejich city,
oni věřit přestali mi.
Vůbec se jim nedivím,
za přítele mám jen stín.
Přečteno 943x
Tipy 2
Poslední tipující: Vanesska
Komentáře (1)
Komentujících (1)