Terezce...

Terezce...

Anotace: to bylo v čase kdy jsem ji ublížila a nevěděla jak to měla napravit...to byla omluva a snad to vzala...to musí vědět ona...

Mrzí mě, že jsem ti ublížila,
důvěru tvou jsem ztratila.
Teď naštvaná na mě jsi,
a právem usuzuji.
Já tě však chci jen chránit,
a ne tě ztratit.
Když vidím jak ti je,
mé srdce to zraňuje.
Byla jsi holka veselá,
však na tváři úsměv tvůj povadá.
Tím co děláš se měníš,
možná , že o tom ani nevíš.
Omlouvám se, že jsem to řekla,
hubu držet jsem měla.
Pokuď můžeš odpusť mi,
ať může být zase my!
Mrzí mě, že jsem to řekla,
snad máš mě aspoň trochu ráda.
Autor šášátko, 09.11.2008
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel