Bytí
Anotace: Tak nemožný je můj život na tomto světě -->
Uprostřed dne
býti snem
Na konci stáří
dítětem
Uvnitř paláce
chudákem
Zrozením života
být koncem
Na čistém listě
písmenem
V opuštěné samotě
společníkem
V chladné půnoci
jasným dnem
V kruté zimě
být teplem
Klidným a šťastným
mučedníkem
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Koskenkorva, Verena, kikis, Erazene, labuť, Caracol, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)