přesně na ten film jsem myslela..nevím jeslti ho chci vidět ještě jednou je to pro mě takové poslední pokušení..ale každopádně Triffidku ta báseň je BOMBA!!!
10.11.2008 08:59:00 | Noc17
Taky bych ho ještě zkoukla... Williem Dafoe.... jéééé...
no jestli ho máš někde na dývku, tak můžeme udělat promítání...
10.11.2008 00:47:00 | Triffid Kolbe
bych ten film chtěla eště vidět... a víš co píšou roboti? InRI...
a já du spát - dobrou :o)
10.11.2008 00:41:00 | hanele m.