je pěkná ale smutná, ať najdeš někoho kdo prozáří tvůj život :) st
09.12.2009 17:24:00 | Alien.v.v.s.
Krásná ... vede k zamyšlení. Veřím a vím ale že je tu NĚKDO, kdo Ti může pomoci ze srdce dýky vytáhnout, mysl naplnit dobrem, a pomoci z temných myšlenek.
14.06.2009 19:41:00 | Anne Leyyd
Tak na tohle si musím sednout asi na delší dobu, je pěkná a hodně zvláštní..
26.01.2009 18:06:00 | Káňátko
Je to bovalá báseň a možno, že volným veršem by vyzněla lépe. Ale to je jenom můj názor.
18.11.2008 10:37:00 | NikitaNikaT.
proč taková básnička?začátek asi chápu ale ten konec v srdci dýky?Proč?
je vní něco tajemného ale zase proč se bát a proč pomoc hledat?I v té básničce je cítit zmate a smutek i kousek radosti si tomu chtěl dát,možná zmutná měla zůstat nemyslíš?
11.11.2008 20:06:00 | Vacluvka