Anotace: ... z celého hejna zbyl mi už jediný, trochu (víc) zmatený a zpomalený (šourající se) po okapu (lehce) vypelichaný (někdy těžce) dezorientovaný...dal jsm mu jméno Interlet..
Bylo by to bezva, dostávat dopisy holubí poštou, ale mám dojem, že poštovní holubi už jen mezi sebou soutěží, za jaký čas proletí určenou trasu. :-)
Dílko je moc pěkné.
11.11.2008 08:11:00 | JaniHani
Pěkná, fakt úžasná, věřím, že ještě toto posílání existuje... ty psaníčka, milý milé, abo jen tak přátelé mezi sebou.
10.11.2008 15:12:00 | NikitaNikaT.