co se ti honí v hlavě?
Anotace: od mé malé kamarádky....
Tvému mozku to velmi myslí,
kde co ti mozek nevymyslí.
Jsi chytrý víc než dost,
postavil bys srdcem most.
A když ti to v hlavě zhasne,
tvůj plán velmi rychle spaskne.
A co ty s tím naděláš,
místo nám hned zanecháš.
Po chvilce jsi hodně slabý,
kde kdo Tě tak nepobaví.
A když pěkně poprosíš,
slabosti už nevelíš.
Hned ti to zase myslí,
máš hlavu svých starostí.
A můžeš stavět srdcem most,
přitom nemyslet na hloupost.
Komentáře (0)