Anotace: Nyní moje silná pocitovka.. dnseka jsem seděla na posteli a hodinu zírala na naše lino...nikdy mi nepřišlo tolik zajímavý jako dneska..
znam ten pocit, je to jak kdyz ti puka srdce a ty ho nemuzes zachranit, chces se odreagovat necim, aby si na to nemyslela,ale zaroven se ti nechce vubec nic... nekdo kouka do lina, ja zas do zdi...
10.11.2008 20:03:00 | saddova
Tak udělej něco,ať zas chvíli brečí on a ty si odpočiň, nasaď si ten nový úsměv co máš v zásuvce nočního stolku pro šťastné chvíle, poslechni si dobrou hudbu, nalij si co máš ráda...
10.11.2008 16:11:00 | KILLVIR alias woody jelen