Jsi vzpomínka
Anotace: Nevím, nevím...anotace nemusí být někdy vůbec důležitá...
Jsi dávná vzpomínka
na život bez útrap
kdy drželi jsme
lásku blízko srdce
neuměli jsme hrát
poletovat
netrápit se
a nic se nekazilo
uvnitř nás.
A kdybych chtěla zničím tě
jak malé bezvýznamné nic
zemřela bys mi sama
odhozená v koutě.
Jsi dávná vzpomínka
co nikdy nepromluví
o tom jak
byl chleba s máslem
pro nás příliš
kdy se lidé otáčeli
držící píšťalky
smlouvu na srdce
a patent na smutky.
Jsi dávná vzpomínka
co se stala včera...
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Psavec, jusTMee, Bíša
Komentáře (0)